Een aantal keren in mijn leven was ik geconfronteerd met wat voor impact sexueel misbruik heeft op jonge kinderen. Helaas kan dit vooral ook van invloed zijn op de latere ontwikkeling tot op hoge leeftijd! Toen ik in 2013 een pleidooi filmde van Ingrid Claasen om Stop Kindermisbruik te steunen, had het me niet meer losgelaten. Vorig jaar werd voor het eerst deze actie gehouden bij Welkom Thuis in Aalsmeer en ik heb toen elke dag een videojournaal opgenomen welke je samen met het interview kan vinden op het speciale videokanaal op YouTube.  Al deze verhalen raakten mij en brachten mij er toe om hier ook mijn bijdrage aan te willen geven. Daarom wil ik mij op 3 juni laten opsluiten om zo ook als man te laten zien dat ik het niet normaal vind dat zulke jonge meisjes volkomen uitgebuit worden. Het liefst zal ik willen dat het helemaal gaat stoppen, maar dat lukt mij ook niet alleen. Ik weet wel dat met elke 50 euro er weer een meisje bevrijd zal kunnen worden, daarom wil ik je vrijmoedig vragen of je mij daarmee wilt helpen door te doneren.

Je kan dat doen via mijn Doneer Free a Girl pagina

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor je bijdrage !

Wil je meer informatie ?

Met hartelijke groet,
Erwin de Bruijn